Afhalen & bezorgen

Wanneer u een bestelling plaatst op Eco-bouwmaterialen zijn er verschillende bezorgmethodes mogelijk:

  • Ophalen.
  • Bezorgen via PostNL of Packs.
  • Verzenden via extern transportbedrijf (palletverzending).

Levertijden

De levertijd van onze producten bedraagt tussen de 1 en 4 werkdagen afhankelijk van de verzendwijze tenzij anders aangegeven. Zodra uw bestelling is verzonden ontvangt u een bevestiging van de verzending en mits beschikbaar een track & trace nummer.

BEZORGMETHODES

Ophalen - zonder kosten

In onze showroom in Toldijk kunt u uw Tierrafino afwerkingsproducten, Beton Ciré, Auro en Uula natuurverf afhalen. BestWood isolatiemateriaal kunt u afhalen in Almelo (distributiecentrum) en Tierrafino big bag basis leem in Enter (distributiecentrum). Metisse isolatie kunt u ophalen bij de fabrikant in Tilburg. Voor alle overige producten is alleen verzending mogelijk. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen op info@eco-bouwmaterialen.nl.

Bezorgen via PostNL of Packs - vanaf EUR 7,50

Uw bestelling wordt thuis afgeleverd via PostNL of Packs. De verzendkosten van de producten worden bepaald op basis van het gewicht en formaat van de producten en de exacte verzendkosten kunnen berekent worden tijdens het afrekenproces. Bij een bestelling vanaf EUR 99,- gratis verzending binnen Nederland*.

Verzenden via extern transportbedrijf - vanaf EUR 62,50

Uw bestelling wordt thuis afgeleverd via een extern transportbedrijf (palletverzending). De verzendkosten van de producten worden bepaald op basis van het gewicht en formaat van de producten en de exacte verzendkosten kunnen berekent worden tijdens het afrekenproces. Bij een bestelling vanaf EUR 1.500,- gratis verzending binnen Nederland**.

* muv palletverzending
** met uitzondering van de aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten. Bij deze artikelen worden altijd verzendkosten berekend en dienen in een aparte order te worden besteld.

1
0