Producten

Aanbieding!

AANBIEDING: Big Bag Tierrafino Base S2 bruin zonder stro, aardvochtig/ 70m2

326.50 164.50

Beschikbaar: Leverbaar

De Tierrafino basisleem is geheel vernieuwd en verbeterd om te voldoen aan de nieuwe Duitse normering voor leempleisters. De nieuwe Tierrafino Base S2 bruin verwerkt vlakker en strakker, hecht beter en hard sterker uit! Tierrafino Base is een basis leemstuc die dient als raap- en vertinlaag, alleen toepasbaar in het interieur. Basis leemstuc wordt veelal gebruikt in combinatie met leemfinish of leemverf. U kunt de basisleem ook gebruiken als eindafwerking van de wand, daardoor krijgt de wand een wat robuustere uitstraling.

Een big bag leem kunt u GRATIS afhalen in het distributiecentrum in Enter of laten verzenden op een pallet. Mocht u meerdere producten bestellen, maak dan altijd een aparte order aan voor de aanbieding big bag leem. Dit product valt buiten de actie gratis verzending vanaf EUR 1.500,-*
* zie actievoorwaarden.

Leem heeft bijzondere kwaliteiten. Het is dampopen en kan daardoor vocht en warmte reguleren. Een vochtige ruimte zal minder klam aanvoelen omdat een teveel aan vocht geleidelijk door de leem wordt opgenomen en pas weer afgescheiden wordt als de ruimte droger is. Hiervoor is een laag met een een dikte van minimaal 1 a 1,5 cm op de muur nodig. Hoe dikker de leemlaag hoe meer profijt je hebt van de vocht en warmte circulatie.

Samenstelling:
Zand, klei en silt (kleiachtige grondsoort van zeer fijn zand).

Verpakking:
25 kg zak, 1.000 kg Big Bag en 1.200 kg Big Bag.
Let op! Bij de bezorging van een bigbag dient de europallet terug meegenomen te worden door de transporteur. Als dit niet mogelijk is, dan wordt deze achteraf nog in rekening gebracht.

Verbruik:
5mm – 8,5 kg/m2, 10 mm – 17 kg/m2,  15 mm – 25 kg/m2

Kleuren:
De basis leemstuc van Tierrafino is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren. Wilt u weten welke type Base geschikt is in welke situatie? Bekijk dan de productinformatie over Tierrafino Base. Hierin staat ook vermeldt hoe de producten moeten worden verwerkt, informatie over de ondergrond en voorbehandelingen.

– Base bruin met en zonder stro, aardvochtig. De Base bruin zonder stro is beschikbaar als aanbieding.
– Base lichtbruin met en zonder stro, droog.
Base oker met stro, aardvochtig.
Base wit met stro, aardvochtig.
Base rood met stro, droog.

Door het gebruik van aardpigmenten kunnen lichte kleurafwijkingen ontstaan tussen verschillende charges van dezelfde kleur.

Tierrafino base S1 en S2 zijn mengbaar met parelmoer, stro en andere zanden voor speciale effecten. Tevens is het mengbaar met pigment, voeg wel fix toe om  het afgeven van het pigment te voorkomen.

Houdbaarheid:
Tierrafino Base in droge toestand is onbeperkt houdbaar.

Eigenschappen:
– Onbeperkte verwerkingstijd.
– Doe-Het-Zelver/Professional.
– Handmatige en machinale verwerking.
– Hardheid vergelijkbaar met kalkpleister.
– Eenvoudig te repareren.
– Damp-open.
– Vocht- en warmteregulerend.
– Anti-statisch.
– Verkort nagalm.
– Kleurecht.
– Afval kan worden hergebruikt of weggegooid in de tuin.

Klik hier voor meer productinformatie over de vernieuwde Tierrafino Base.

Bekijk een instructievideo via onderstaande links over hoe Tierrafino Base in combinatie met leemfinish (zelf) kan worden toegepast.

Voorbereiding
– Ondergrond 1: Gipsplaat + Tierrafino Base.
– Ondergrond 2: Gipspleister + Tierrafino Contact.
Verwerking
– Verwerking.
Afwerking
– Schuurwerk.
– Afwerking van een vochtige wand.
– Afwerking van een droge wand.
– Extra’s.

– Toon alle stappen vanaf het begin.

Een big bag leem kunt u afhalen in het distributiecentrum in Enter (geen kosten voor verzending) of laten verzenden. Mocht u meerdere producten bestellen, maak dan altijd een aparte order aan voor de aanbieding big bag leem. Dit product valt buiten de actie gratis verzending vanaf EUR 1.500,-*
* zie actievoorwaarden.

Meer informatie

Gewicht 799 kg